معرف ها
همکاران عزیز برای دریافت روش تهیه معرف های پر کاربرد اینجا را کلیک کنید.

برگزاری کارگاه صنایع غذایی


24 مهر (16 اکتبر) روز جهانی غذا مبارک . شعار روز جهانی غذا 2019: تغذیه سالم برای دستیابی به جهانی بدون گرسنگی.

لیست فراخوان ها
همکاران عزیز برای دریافت لیست فراخوان های سال 98 گروه صنایع غذایی به این قسمت مراجعه نمایید. با تشکر
برنامه عملیاتی 99 - 98
همکاران گرامی برای دریافت برنامه عملیاتی دبیرخانه اینجا را کلیک کنید.
مقاله: شیوه های مقاله نویسی

جهت دریافت مقاله به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

مقاله: محیط کار در کارخانه های صنایع غذایی

جهت دریافت مقاله به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

شیوه های خشک کردن در نگهداری مواد غذایی

جهت دریافت مقاله به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

دوره آموزشی متمرکز آموزشی تولید فراورده های لبنی-مشهد

دریافت فیلم آموزشی کارگاه آموزشی آب وخاک وگیاه

جهت دریافت فیلم آموزشی  به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.


فرم ارزیابی ونقد بررسی کتب سال  دهم
همکاران محترم، جهت دریافت فرم نقد وبررسی کتب سال دهم وهمچنین فرم ارزیابی کتب  بر روی مطلب کلیک فرمایید.

همکاران محترم جهت دریافت محتوای آموزشی با عنوان"پودمان چهارم کتاب غلات با عنوان تولید بیسکوئیت "به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

توسعه يافته توسط مرجع متخصصين دي ان ان - localized by DnnExpert

مرجع متخصصين دي ان ان - DnnExpert

مرجع متخصصين دي ان ان

پشتيباني مالي توسط فرسيکا - Sponsored by Farsica

فرسيکا - Farsica

فرسيکا