Banners

 

همکاران محترم جهت دریافت فایل محتوای آموزشی با عنوان "واحد یادگیری اول از کتاب فراورده های دام وطیور " به ستون سمت راست مراجعه فرمایید.

همکاران محترم جهت دریافت محتوای آموزشی با عنوان"پودمان چهارم کتاب غلات با عنوان تولید بیسکوئیت "به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

محتوای آموزشی با عنوان انواع شیوه های تصفیه فاضلاب در صنعت غذا

همکاران محترم جهت دریافت فایل به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

 



نتایج آزمون آنلاین


 

آزمون آنلاین

 

استاندارد سنجش و ارزشیابی سه ساله

همکاران محترم جهت دریافت فایل استاندارد ارزشیابی به بخش محتواهای آموزشی در طرف راست صفحه مراجعه فرمایید.

 

 

سنجش و ارزشیابی 

همکاران محترم جهت دریافت فایل مربوط به ارزشیابی به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

 

مسابقه فیلم کوتاه

اهداف مسابقه:

1- گردآوری دستاوردها و فعالیتهای هنرآموزان  در یک مجموعه جهت استفاده همکاران

2-ایجاد مجموعه فیلم ها از فعالیتها و آزمونهای کتابهای تخصصی

3-ارائه ی مطالب درسی به صورت نمایش فیلم و ایجاد فضای متنوع در کلاس

 

شرایط شرکت در مسابقه:

1.علاقمندان میتوانند در دو بخش آزمایشات وفعالیتهای عملی  شرکت نمایند.

2.فیلمهای ارسالی باید کیفیت خوب و قابل پخش داشته باشند.

3.فیلم برداری با دوربین های حرفه ای , غیر حرفه ای و تلفن همراه امکان پذیر است.

4.آثار ارسالی به دبیرخانه می بایست همراه با مشخصات کامل  شرکت کننده در قالب CD باشد.


آزمون آنلاین درس روغن کشی و دانه های روغنی

آزمون آنلاین روغن کشی میوه و دانه های روغنی

 

قابل توجه همکاران محترم , دبیرخانه کشوری صنایع غذایی در نظر دارد آزمون آنلاین روغن کشی میوه و دانه های روغنی را برگزار نماید.

زمان آزمون: دوشنبه 19 آذر

ساعت آزمون 8 تا 20

علاقمندان میتوانند به سایت    http://mojedanesh.ir/shahrazmoon/testa مراجعه نموده و بعد از ثبت مشخصات خود , در آزمون شرکت فرمایند.

 

مسابقه تولید محتوای الکترونیکی

دفتر نمره کلاسی هوشمند

همکاران محترم جهت دریافت فایل دفتر کلاسی هوشمند به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

محتوای آموزشی  کتاب تولید کمپوت و کنسرو

همکاران محترم، محتوای آموزشی کتاب تولید کمپوت و کنسرو  در بخش محتواهای آموزشی بارگذاری شده است. جهت دریافت به قسمت سمت راست صفحه مراجعه فرمایید.

 

کارگاه آموزشی گروه صنایع غذایی

 

فراخوانهای سال تحصیلی 98-97

همکاران محترم جهت دریافت لیست فراخوانهای سال تحصیلی 98-97 به ادامه مطلب رجوع فرمایید.

معرفی سایتهای پر کاربرد

همکاران محترم جهت دریافت فایل به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

چهل منبع مهم دریافت مقالات انگلیسی

همکاران محترم جهت دریافت فایل کلیک بفرمایید.

کسب رتبه برتر توسط گروه آموزشی استان آذربایجان شرقی را به تمامی همکاران پرتلاش استان تبریک عرض میکنم.

روز جهانی غذا

روز جهانی غذا در سال 2018 با شعار «تلاش برای دستیابی به گرسنگی صفر»  برگزار می شود. گزارش‌های فائو حاکی از این است که میزان گرسنگی در سطح جهان پس از یک دوره کاهش بار دیگر رو به افزایش گذاشته است. اکنون بیش از 815 میلیون نفر از سوءتغذیه مزمن رنج می‌برند.جنگ، شرایط آب و هوایی وخیم ناشی از تغییرات اقلیمی، رکود اقتصادی و سرعت فزاینده پدیده چاقی و اضافه وزن مسیر پیشرفت در نبرد علیه گرسنگی و سوءتغذیه را با مانع مواجه ساخته‌اند. در حالیکه میلیون‌ها نفر گرسته هستند، 600 میلیون نفر از چاقی رنج برده و 1.3 میلیارد نفر دیگر نیز دچار اضافه وزن هستند.فائو هر ساله در تاریخ 16 اکتبر (25 مهرماه) با برگزاری مراسم‌های با‌شکوهی روز جهانی غذا را که مقارن با سالروز تاسیس این سازمان بین‌المللی است، در اقصی نقاط جهان گرامی می‌دارد. مراسم روز جهانی غذا در 150 کشور جهان از جمله جمهوری اسلامی ایران با حضور تمامی دست اندرکاران امر تولید غذا برگزار می‌شود و به همین دلیل نیز این رویداد یکی از شناخته شده‌ترین روزهای موجود در تقویم جشن‌های مهم سازمان ملل متحد به شمار می‌رود.                                                                                                                                                                                                                                                    

سال تحصیلی جدید خدمت همکاران محترم تبریک عرض مینماییم.

 

مقاله:گیاهان دارویی آذربایجان شرقی

جهت دریافت مقاله به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

سال جدید را خدمت همکاران محترم گروه صنایع غذایی استان تبریک عرض مینماییم.

اسامی نفرات اول آزمون آنلاین

عنوان: مسابقه تولید محتوای الکترونیکی

اطلاعیه: آزمون آنلاین

مقاله: شیوه های مقاله نویسی

جهت دریافت مقاله به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

مقاله: محیط کار در کارخانه های صنایع غذایی

جهت دریافت مقاله به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

شیوه های خشک کردن در نگهداری مواد غذایی

جهت دریافت مقاله به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

مقاله: محلولسازی

جهت دریافت مقاله طریقه محلولسازی به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

عنوان: برنامه عملیاتی سالانه(97-96)

همکاران محترم برنامه عملیاتی سال جاری را میتوانید از منوی کناری صفحه دریافت فرمایید.

عنوان: فراخوانهای سال 97-96

همکاران محترم جهت دریافت لیست فراخوانهای سال جاری به ادامه مطلب مراجعه بفرمایید.

تبریک روز جهانی غذا 

سال تحصیلی جدید را خدمت همکاران محترم تبریک عرض مینماییم.

Banners
کسب رتبه اول کشوری گروه صنایع غذایی 

مقاله: کاربرد بسته بندی هوشمند وفعال در بسته بندی نان وسایر محصولات پخت

جهت دریافت مقاله به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

 

کارگاه آموزشی مجازی بررسی وتحلیل کتاب فراورده های لبنی

راهیابی هنرجوی هنرستان استاد شهریار به بخش عملی -کشوری  چهاردهمین دوره مسابقات علمی-عملی

بارگذاری پوسترهای آموزشی گیاهان دارویی
جهت دریافت فایل پوسترهای آموزشی گیاهان دارویی به ستون سمت راست صفحه مراجعه فرمایید.
سال نو را خدمت تمامی همکاران محترم تبریک عرض نموده وسالی توام با برکت روزافزون را از خداوند متعال خواستاریم.

نمونه سوالات مسابقات عملی سال 95-94

جهت دریافت نمونه سوالات بخش عملی مسابقات علمی-عملی سال تحصیلی 95-94 به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

 کارگاه آموزشی "کلیات نظام در شاخه های فنی وحرفه ای وکاردانش"

نتایج آزمون آنلاین

 نفرات اول تا سوم  آزمون آنلاین گروه صنایع غذایی

نفرات اول:

1-خانم معصومه خیری

2-آقای بیژن رزمخواه

3-خانم زینب جهانگیری 

نفرات دوم:

1-خانم فریبا محمدی الستی 

2-آقای محمد علی شب خیز 

3-خانم سوسن امیری فام 

4-خانم ویدا تقی فام  

نفرات سوم:

1-خانم شهلا بابایی 

2-خانم منیژه حاجی زاده  

3-خانم فریبا نخستین  

آزمون آنلاین

دوره آموزشی متمرکز آموزشی تولید فراورده های لبنی-مشهد

 کارگاه آموزشی فراوری های گیاهان دارویی وخشکبار

دریافت فیلم آموزشی کارگاه آموزشی آب وخاک وگیاه

جهت دریافت فیلم آموزشی  به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.


ارزشیابی دروس دهم

همکاران محترم جهت دریافت فایل ارزشیابی دروس دهم به ستون سمت راست مراجعه فرمایید.

نمونه سوالات مسابقات علمی-عملی

نمونه سوالات علمی-عملی-استانی

نمونه سوالات علمی-عملی-کشوری

مقاله:درس پژوهی

جهت دریافت محتوای آموزشی به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

 

 

حیطه های یادگیری

جهت دریافت محتوای آموزشی به ادامه مطلب مراجعه کنید.

 


 

اصول طراحی سوالات امتحانی

جهت دریافت محتوای آموزشی به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

 

 

مقاله: فناوری نانو ومواد غذایی

جهت دریافت مقاله به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

 

مقاله: محدودیت ها ومزایای پروبیوتیک ها

جهت دریافت مقاله به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.


فرم ارزیابی ونقد بررسی کتب سال  دهم
همکاران محترم، جهت دریافت فرم نقد وبررسی کتب سال دهم وهمچنین فرم ارزیابی کتب  بر روی مطلب کلیک فرمایید.
دریافت اسلاید های کارگاه مجازی آب وخاک وگیاه

همکاران محترم، جهت دریافت اسلاید های کارگاه مجازی آب وخاک وگیاه بهادامه مطلب مراجعه فرمایید.

برنامه امتحانات دی ماه96-95

همکاران محترم، جهت دریافت برنامه امتحانات دیماه96-95 به ادامه مطلبمراجعه فرمایید.

شیوه نامه اجرای مسابقات علمی-عملی

همکاران محترم جهت دریافت شیوه نامه برگزاری چهاردهمین دوره مسابقات علمی-عملی به ادامه مطلبمراجعه  فرمایید.

راهنمای برگزای کارگاه آموزشی مجازی
با سلام و احترام همکاران گرامی فایل راهنمای نصب نرم افزار های مورد نیاز کارگاه های مجازی رشته صنایع غذایی را از لینک زیر دریافت و طبق دستورالعمل نصب نمایید.

دریافت فایل راهنمای نصب نرم افزار ها

همکاران گرامی فایل راهنمای ورود به کارگاه های مجازی رشته صنایع غذایی را از لینک زیر دریافت نمایید.

دریافت فایل راهنمای ورود به کارگاه
 
اولین کارگاه مجازی آب وخاک وگیاه

.

 ثبت نام کارگاه های مجازی


دبیرخانه کشوری صنایع غذایی در نظر دارد کارگاه های آموزشی زیر را در طی سال تحصیلی 96-95برگزار نماید.

  • کلیات نظام جدید آموزش در شاخه فنی و کاردانش
  • بررسی ، تحلیل و ارزشیابی کتاب آب و خاک و گیاه پایه دهم
  • بررسی ، تحلیل و ارزشیابی کتاب گیاهان دارویی و خشکبار پایه دهم
  • بررسی ، تحلیل و ارزشیابی کتاب تولید فراورده های لبنی پایه دهم

خواهشمندیم از بین کارگاه های بالا اولویت های خود و همچنین مشخصات فردی را درفرم ثبت مشخصات با دقت و به طور کامل تکمیل و حداکثر تا تاریخ 27آبان ماه  به ایمیل دبیرخانه به نشانی dskrazavi@yahoo.com ارسال فرمایید.

توجه:در ثبت پست الکترونیکی خود دقت فرمایید .گواهینامه حضور در کارگاه به ایمیل شما ارسال خواهد شد.


Banners

 

اصول طرح درس نویسی
جهت دریافت مقاله به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.
Banners
قارچ کامبوجا و فواید آن

قارچ کامبوجا و فواید آن



فراخوان ارسال طرح درس

از همکاران محترم خواهشمندیم، طرح درسهای الکترونیکی دروس دهم را تا تاریخ20 آذر ماه به آدرس گروه ارسال فرمایند. باتشکر

توسعه يافته توسط مرجع متخصصين دي ان ان - localized by DnnExpert

مرجع متخصصين دي ان ان - DnnExpert

مرجع متخصصين دي ان ان

پشتيباني مالي توسط فرسيکا - Sponsored by Farsica

فرسيکا - Farsica

فرسيکا