فیلم خط تولید  ناگت ممرغ
برای مشاهده فیلم اینجا را کلیک کنید.
فایل پاورپوینت تولید ناگت/ تولید و بسته بندی فراورده های دام و طیور
سال نو خدمت تمام همکاران گرامی و دلسوز مبارک باد. با آرزوی بهترین ها برای تک تک شما عزیزان

قابل توجه همکاران گرامی

برای دریافت مطالب مربوط به آموزش مجازی روی قسمت های قرمز رنگ نانم پودمان در قسمتهای قبل کلیک نمایید. همچنین می توانید به سایت دبیرخانه به آدرس                          http://sanayeghazaei.gam3.medu.ir/portal/home.php?school_code=1000000307&block=school_dpage&pageid=184477 مراجعه فرمایید. همکاران گرامی لطفا مطالب و محتوای آموزشی تان را برای استفاده سایر هنرآموزان در کانال قرار دهید. با تشکر

آموزش مجازی تصفیه و فرآیند اصلاحی روغن

آموزش مجازی دربندی ظروف کن
فایل آموزش مجازی مربوط به تولید عرقیات گیاهی
همکاران گرامی برای دریافت محتوای آموزش مجازی بیسکویت اینجا را کلیک کنید.
توجه:
همکاران گرامی با توجه به شرایط موجود و تعطیلی مدارس و عدم نعطیلی آموزش لطفا مطالب مربوط به محتوای آموزش آنلاین و مجازی را تهیه نموده و در اختیار هنرجویان عزیز قرار دهید. با تشکر
زمان آزمون آنلاین
ضمن عرض سلام و خدا قوت خدمت همکاران گرامی به اطلاع می رساند که آزمون آنلاین از کتاب تولید کمپوت و کنسرو در تاریخ 98/12/6 برگزار خواهد شد.
معرف ها
همکاران عزیز برای دریافت روش تهیه معرف های پر کاربرد اینجا را کلیک کنید.

برگزاری کارگاه صنایع غذایی


24 مهر (16 اکتبر) روز جهانی غذا مبارک . شعار روز جهانی غذا 2019: تغذیه سالم برای دستیابی به جهانی بدون گرسنگی.

لیست فراخوان ها
همکاران عزیز برای دریافت لیست فراخوان های سال 98 گروه صنایع غذایی به این قسمت مراجعه نمایید. با تشکر
برنامه عملیاتی 99 - 98
همکاران گرامی برای دریافت برنامه عملیاتی دبیرخانه اینجا را کلیک کنید.
مقاله: شیوه های مقاله نویسی

جهت دریافت مقاله به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

مقاله: محیط کار در کارخانه های صنایع غذایی

جهت دریافت مقاله به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

شیوه های خشک کردن در نگهداری مواد غذایی

جهت دریافت مقاله به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

دوره آموزشی متمرکز آموزشی تولید فراورده های لبنی-مشهد

دریافت فیلم آموزشی کارگاه آموزشی آب وخاک وگیاه

جهت دریافت فیلم آموزشی  به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.


فرم ارزیابی ونقد بررسی کتب سال  دهم
همکاران محترم، جهت دریافت فرم نقد وبررسی کتب سال دهم وهمچنین فرم ارزیابی کتب  بر روی مطلب کلیک فرمایید.

همکاران محترم جهت دریافت محتوای آموزشی با عنوان"پودمان چهارم کتاب غلات با عنوان تولید بیسکوئیت "به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

توسعه يافته توسط مرجع متخصصين دي ان ان - localized by DnnExpert

مرجع متخصصين دي ان ان - DnnExpert

مرجع متخصصين دي ان ان

پشتيباني مالي توسط فرسيکا - Sponsored by Farsica

فرسيکا - Farsica

فرسيکا